Skip til hoved indholdet Kontakt Kontakt

Menuplan april 2025

    1. Nakkekotelet i sennepssauce, zucchini mix. Cremet grønsagssuppe.

    2. Kalkunbryst med svampesauce, romanescogrønt. Rombudding med kirsebærsauce.

    3. Braiseret griseskank med skysauce rosenkål-bacon. Vaniljeis med chokoladesauce.

    4. Dampet torsk i karrygrøntsagssauce, løse ris. (Menu uden fisk: Frikadeller med stuvet blomkål.) Pandekager med rabarberkompot.

    5. Skinke med stuvede ærter og gulerødder. Sveskegrød med mælk.

    6. Mørbradgryde med løse ris, ovnbagt ratatouille. Appelsinfromage med flødeskum.

    7. Herregårdsbøf med bearnaisesauce, bagt grønt. Jordbærgrød med mælk.

    8. Oksegryde med kartoffelmos, gulerødder. Blomkålssuppe.

    9. Kylling i paprikasauce med løse ris, majsblanding. Abrikossuppe med tvebakker.

    10. Frikadeller med skysauce, buketgrønt. Æblegrød med mælk.

    11. Fiskefrikadeller med dildsauce, bagte gulerødder. (Menu uden fisk: Svensk pølseret med ærter.) Henkogt pære med cremesauce.

    12. Forloren and med skysauce, rødkål. Vaniljeis med jordbærsauce.

    13. Nakkesteg med skysauce, dinerbønner. Chokolademousse med flødeskum.

    14. Bøf Lindstrøm med, skysauce, blomkål. Alliancegrød med mælk.

    15. Kylling i kokoscremesauce, løse ris, romanescogrønt. Kartoffelsuppe.

    16. Stegt medister med skysauce, rødkål. Pandekager med syltetøj.

    17. Kogt hamburgerryg med flødekartofler, broccoli. Vaniljeis med mangosauce.

    18. Dampet laks med citronsauce, fennikel-gulerødder. (Menu uden fisk: Frikadeller med skysauce, blomkål.) Rombudding med kirsebærsauce.

    19. Stegt kylling med skysauce, karotter, agurkesalat. Rabarbergrød med mælk.

    20. Kalvesteg med skysauce, glaserede løg, gulerødder. Jordbærmousse med flødeskum.

    21. Stegt lammekølle med skysauce, æble ratatouille. Rødgrød med mælk.

    22. Sprængt kylling med aspargessauce, broccoli. Blomkålssuppe.

    23. Ribbensteg med skysauce, rødkål. Karamel is.

    24. Kalkunschnitzler med peberfrugtsauce, ærter. Æblesuppe med cremefraiche.

    25. Stegt rødspætte med persillesauce, dampet grønt. (Menu uden fisk: Italienske kødboller med tomatsauce, bønner.) Jordbærgrød med mælk.

    26. Millionbøf med kartoffelmos, bagte gulerødder. Chokoladebudding med flødeskum.

    27. BBQ-revelsben med flødekartofler, zucchini mix. Abrikosris med frugtsauce.

    28. Farsbrød med rosmarin, skysauce, bagte rodfrugter. Blommegrød med mælk.

    29. Gryderet med cocktailpølser, løse ris. Pærevælling.

    30. Kylling i teriyakisauce, ærter Hybensuppe med creme fraiche.

Hold dig opdateret og giv os feedback

Tilmeld nyhedsbrev Giv os feedback

Lolland Kommune
Torvet 3
4930 Maribo

CVR-nr. 29188572

Telefon: 54 67 67 67
lolland@lolland.dk

Telefontider

Mandag - onsdag08:00 - 15:00
Torsdag08:00 - 17:00
Fredag08:00 - 13:00

Nyttige links