Skip til hoved indholdet

Menuplan december 2024

  1. Gryderet med cocktailpølser, løse ris. Jordbærmousse.

  2. Krebinet med stuvede rosenkål. Sveskegrød med mælk.

  3. Stegt medister med skysauce, rødkål. Porresuppe.

  4. Stegt kylling med skysauce, broccoliblanding Hjemmelavet chokoladeis.

  5. Frikadeller med skysauce, kartofler, blomkål. Mannagrød med kanelsukker.

  6. Dampet rødspætte med aspargessauce gulerødder. (Menu uden fisk: Karrykål med oksekød.) Blommegrød med mælk.

  7. Rullesteg med skysauce, rødkål. Henkogt fersken med ymercreme.

  8. Gullasch med kartoffelmos, broccoli. Mokkafromage med flødeskum.

  9. Helstegt mørbrad m/orangesauce, blomkål. Æblegrød med mælk.

  10. Kalkunbryst med paprikasauce, majsblanding. Oksekødssuppe med boller.

  11. Boller i selleri. Hyldebærsuppe med tvebakker.

  12. Gule ærter med sprængt nakke og medister. Pandekager med jordbærsauce.

  13. Stegt rødspætte med persillesauce, gulerødder. (Menu uden fisk: Bøf Lindstrøm med skysauce, blomkål.) Risengrød med kanelsukker.

  14. Farsbrød med rosmarin, skysauce, broccoli. Skovbærgrød med mælk.

  15. Skinke med flødekartofler, bagte rodfrugter. Appelsinfromage med flødeskum.

  16. Krebinet med skysauce, romanescogrønt. Stikkelsbærgrød med mælk.

  17. Kylling i peberfrugtsauce, løse ris, dinerbønner. Kærnemælkssuppe med rosiner.

  18. Paprikagryde med ærter. Pandekager med syltetøj.

  19. Braiseret grisekæber i skysauce, blomkål. Alliancegrød med mælk.

  20. Fiskefrikadeller med citronsauce, buketblanding. (Menu uden fisk: Pastaret med skinke, broccoli.) Vaniljeis med bærsauce.

  21. Sylte med stuvede kartofler, bagte rødbeder. Æble-pæresuppe med tvebakker

  22. Nakkesteg med flødekartofler, gulerødder. Blommer med vanilje creme.

  23. Hakkebøf med bløde løg, skysauce, rodfrugter. Jordbærgrød med mælk.

  24. Andesteg med skysauce, brunede kartofler, rødkål. Ris á la mande med kirsebærsauce.

  25. Grønlangkål med hamburgerryg og medister. Pandekager med syltetøj.

  26. Mørbrad med flødechampignonsauce, zucchini mix. Sorbet af æble og kanel.

  27. Dampet torsk med sennepssauce, bagte rødbeder. (Menu uden fisk: Svensk pølseret med ærter.) Skovbærgrød med mælk.

  28. Frikadeller med skysauce, rødkål. Aspargessuppe.

  29. Gullasch med kartoffelmos, broccoli. Chokoladebudding med flødeskum.

  30. Herregårdsbøf med bearnaisesauce, broccoli. Abrikosgrød med mælk.

  31. Kalvesteg med skysauce, glaserede løg og karotter. Nytårs is.

Hold dig opdateret og giv os feedback

Tilmeld nyhedsbrev Giv os feedback

Lolland Kommune
Torvet 3
4930 Maribo

CVR-nr. 29188572

Telefon: 54 67 67 67
lolland@lolland.dk

Telefontider

Mandag - onsdag08:00 - 15:00
Torsdag08:00 - 17:00
Fredag08:00 - 13:00

Nyttige links