Menuplan januar 2025
Hamburgerryg med flødekartofler, ratatouille. Romfromage med flødeskum.
Frikadeller med skysauce, rødkål. Rødgrød med mælk.
Fyldt rødspætte med persillesauce, karotter. (Menu uden fisk: Farsskinke med sennepssauce, buketgrønt.) Risengrød med kanelsukker.
Millionbøf med kartoffelmos, bagte gulerødder. Abrikosgrød med mælk.
Nakkesteg med skysauce, rødkål. Vaniljebudding med solbærsauce.
Hakkebøf med bløde løg, skysauce, bagte rodfrugter. Æblegrød med mælk.
Kalkunschnitzel med peberfrugtsauce, bulgur, ærter. Pærevælling.
Skipperlabskovs med lun rødbedesalat. Vaniljeis med saltkaramel.
Kamsteg med skysauce, rødkål. Hyldebærsuppe med tvebakker.
Fiskefrikadeller med laks, citronsauce, broccoli. (Menu uden fisk: Krebinet med stuvet blomkål.) Alliancegrød med mælk.
Brændende kærlighed med æbleratatouille. Bagte æbler med flødeskum.
Sprængt oksebryst med peberrodssauce, gulerødder. Yoghurtfromage med jordbær.
Stegt kalvelever med bløde løg, skysauce, rosenkål. (Menu uden indmad: Krebinet med stuvet blomkål.) Stikkelsgrød med mælk.
Kylling i karry, løse ris, ærter. Blomkålssuppe.
Bøf Lindstrøm, skysauce, bagte rødbeder. Chokoladeis.
Karbonade med stuvet hvidkål. Jordbærgrød med mælk.
Dampet rødspætte med hollandaise, gulerødder. (Menu uden fisk: Porrerand med skysauce, blomkål.) Æble-pæresuppe med tvebakker.
Vinbondens fasanbryst med vildtsauce, broccoli. Fersken med ymercreme.
Rullesteg med skysauce, rosenkål og bacon. Svesketrifli.
Paprikagryde med kartoffelmos, zucchini mix. Rabarbergrød med mælk.
Boller i karry med løse ris, ærter. Kærnemælkssuppe med rosiner.
Kylling i paprikasauce med bulgur, zucchini. Rombudding med kirsebærsauce.
Nakkekotelet med champignonsauce, gulerødder. Rødgrød med mælk.
Laksefrikadeller med dildsauce, broccoli. (Menu uden fisk: Herregårdsbøf med bearnaise, bagte rødbeder.) Vaniljeis med mangosauce.
Hjerter i flødesauce, kartoffelmos, dinerbønner. (Menu uden indmad: Herregårdsbøf med bearnaise, bagte rødbeder.) Ananas-fersken med vaniljecreme.
Oksesteg med skysauce, karotter. Jordbærmousse.
Krebinet med stuvede rosenkål. Sveskegrød med mælk.
Karrykål med oksekød. Champignonsuppe.
Helstegt mørbrad med orangesauce, blomkål. Chokoladeis med mynte.
Frikadeller med skysauce, blomkål. Abrikossuppe med tvebakker.
Dampet fisk med aspargessauce, bagte gulerødder. (Menu uden fisk: Stegt medister med skysauce, rødkål) Blommegrød med mælk.