Skip til hoved indholdet Kontakt Kontakt

Menuplan marts 2025

1. Millionbøf med kartoffelmos, broccoliblanding. Pandekager med solbærsyltetøj.

2. Nakkesteg med skysauce, rødkål. Citronfromage med flødeskum.

3. Kalkunbryst med paprikasauce, franske ærter. Æblegrød med mælk.

4. Boller i selleri. Pærevælling.

5. Kalkunschnitzel med peberfrugtsauce, bulgur, ærter. Vaniljebudding med solbærsauce.

6. Kamsteg med skysauce, rødkål. Jordbærsuppe med tvebakker.

7. Stegt rødspætte med persillesauce, gulerødder. (Menu uden fisk: Frikadeller med stuvet blomkål.) Alliancegrød med mælk.

8. Brændende kærlighed med æbleratatouille. Blommer med vaniljecreme.

9. Sprængt oksebryst i peberrodssauce, gulerødder. Nougatfromage med flødeskum.

10. Stegt kalvelever med bløde løg, skysauce, rosenkål. (Menu uden indmad: Frikadeller med stuvet blomkål.) Stikkelsgrød med mælk.

11. Kylling i karry, løse ris, ærter. Kærnemælkssuppe med rosiner.

12. Hakkebøf med bløde løg, skysauce, bagte rødbeder. Chokoladeis.

13. Braiseret griseskank med skysauce, rosenkål-bacon. Jordbærgrød med mælk.

14. Fiskefrikadeller, remouladesauce, broccoliblanding. (Menu uden fisk: Karbonade med stuvet hvidkål.) Æble-pæresuppe med tvebakker.

15. Skipperlabskovs med lun rødbedesalat. Henkogt fersken med ymercreme.

16. Husarsteg med skysauce, rosenkål. Svesketrifli.

17. Paprikagryde med kartoffelmos, zucchini mix. Rabarbergrød med mælk.

18. Sprængt kylling med aspargessauce, bønner-ærter. Hønsekødsuppe.

19. Kalkunbryst medtomat, ratatouillesauce, løse ris. Jordbærsuppe med tvebakker.

20. Forloren hare med vildtsauce, romanescogrønt. Blommegrød med mælk.

21. Stegte sild med stuvede kartofler, ærter. (Menu uden fisk: Herregårdsbøf med bearnaise, bagte rodfrugter.) Risengrød med kanelsukker.

22. Bankekød med kartoffelmos, bagte rødbeder. Frugtsalat med vaniljecreme.

23. Oksesteg med skysauce, dinerbønner. Ymerfromage med hindbærsauce.

24. Krebinet med stuvet hvidkål. Rødgrød med mælk.

25. Kylling i karry med løse ris, ærter. Urtesuppe.

26. Bøf med bløde løg, skysauce, bagte rodfrugter. Stikkelsgrød med mælk.

27. Rullesteg med svesker med skysauce, rødkål. Pistacie is.

28. Dampet rødspætte med citronsauce, buketgrønt. (Menu uden fisk: Farsskinke med sennepssauce, karotter.) Hyldebærsuppe med tvebakker.

29. Gryderet med cocktailpølser, løse ris. Bagte æbler med flødeskum.

30. Kamsteg med skysauce, rødkål. Mokkafromage med flødeskum.

31. Biksemad med bearnaisesauce, rødbedesalat. Skovbærgrød med mælk.

Hold dig opdateret og giv os feedback

Tilmeld nyhedsbrev Giv os feedback

Lolland Kommune
Torvet 3
4930 Maribo

CVR-nr. 29188572

Telefon: 54 67 67 67
lolland@lolland.dk

Telefontider

Mandag - onsdag08:00 - 15:00
Torsdag08:00 - 17:00
Fredag08:00 - 13:00

Nyttige links