Skip til hoved indholdet

Menuplan november 2024

    1. Fiskefrikadeller med laks, hollandaisesauce, ærter. (Menu uden fisk: Frikadeller med skysauce, grønt.) Risengrød med kanelsukker.

    2. Bøf stroganoff med kartoffelmos, zucchini mix. Skovbærgrød med mælk.

    3. Stegt kamsteg med skysauce, rødkål. Fløderand med solbærsauce.

    4. Krebinet med stuvede ærter og gulerødder. Abrikosgrød med mælk.

    5. Svensk pølseret med ærter. Aspargessuppe.

    6. Hakkebøf med bløde løg, skysauce, bagte rodfrugter. Æblegrød med mælk.

    7. Millionbøf med kartoffelmos, broccoli. Jordbærsuppe med tvebakker.

    8. Stegt rødspætte med persillesauce, gulerødder. (Menu uden fisk: Forloren and med skysauce, grønt.) Rødgrød med mælk.

    9. Rullesteg med skysauce, buketgrønt. Hjemmelavet sorbet af solbær.

    10. Andesteg med skysauce, brunede kartofler, rødkål. Ris á la mande med kirsebærsauce.

    11. Skipperlabskovs med lun rødbedesalat. Vaniljebudding med saftsauce.

    12. Herregårdsbøf med bearnaisesauce, dinerbønner. Pærevælling.

    13. Hamburgerryg med aspargessauce, grønt. Abrikossuppe med tvebakker.

    14. Forloren hare med vildtsauce, bagte rodfrugter. Blommegrød med mælk.

    15. Dampet rødspætte med dildsauce, buketgrønt. (Menu uden fisk: Frikadeller med skysauce, blomkål.) Is med chokoladesauce.

    16. Stegt kalvelever med løg med skysauce, rosenkål. (Menu uden indmad: Frikadeller med skysauce, blomkål.) Frugtsalat med cremesauce.

    17. Gullasch med kartoffelmos, bagte gulerødder. Panna cotta med jordbærsauce.

    18. BBQ-revelsben med sauce, ovnbagt ratatouille. Stikkelsbærgrød med mælk.

    19. Boller i selleri. Urtesuppe.

    20. Maltbagte grisekæber i skysauce, mos, rosenkål. Henkogt fersken med cremesauce.

    21. Frikadeller med skysauce, rødkål. Hyldebærsuppe med tvebakker.

    22. Rødspætte med rejer, persillesauce, gulerødder. (Menu uden fisk: Porrerand med skysauce, bagte gulerødder.) Jordbærgrød med mælk

    23. Grønlangkål med medister og hamburgerryg. Vaniljeis med saltkaramelsauce.

    24. Kalvesteg med skysauce, dinerbønner, perleløg. Ymerfromage med kirsebærsauce.

    25. Kylling i karry, løse ris, ærter. Sveskegrød med mælk.

    26. Krydret skinke med flødekartofler, peberfrugt mix. Græskarsuppe.

    27. Kalkun i paprikasauce med bulgur, zucchini mix. Rombudding med kirsebærsauce.

    28. Nakkekotelet med champignonsauce, gulerødder. Rødgrød med mælk.

    29. Dampet torsk med citronsauce. grønt. Hjemmelavet vaniljeis med mango.

    30. Kalvehjerter i flødesauce, mos, dinerbønner. Ananas-fersken med vaniljecreme.

Hold dig opdateret og giv os feedback

Tilmeld nyhedsbrev Giv os feedback

Lolland Kommune
Torvet 3
4930 Maribo

CVR-nr. 29188572

Telefon: 54 67 67 67
lolland@lolland.dk

Telefontider

Mandag - onsdag08:00 - 15:00
Torsdag08:00 - 17:00
Fredag08:00 - 13:00

Nyttige links