Menuplaner
Her kan du se menuplaner for plejeboliger.
Her kan du se de seneste menuplaner
Uge 28
Tirsdag 9/7: Røget medister med remoulade, ristede løg. Kyllingebryst med pestocreme, syltede peberfrugt. Æg med karrysalat.
Onsdag 10/7: Sprængt oksebryst med æblesalsa, broccoli. Tomatsild med kapers. Lun leverpostej med ristede champignon, bacon.
Torsdag 11/7: Sønderjysk spegepølse med pickles. Æg med mayonnaise. Stegt kylling med karrymayonnaise, syltede peberfrugt.
Fredag 12/7: Kartoffelmad med mayonnaise, ristede løg. Fiskesalat med kapers. Tarteletter med skinkestuvning.
Lørdag 13/7: Rullepølse med sky, syltede løg. Æg med rejer, mayonnaise. Kalvesteg med tyttebærskum, broccoli.
Søndag 14/7: Hamburgerryg med aspargessalat Tunmousse med dressing. Æg med mayonnaise.
Mandag 15/7: Wienersalat med cornichon. Kartoffelmad med mayonnaise. Leverpostej med ristede champignon, rødbede.
Uge 29
Tirsdag 16/7: Røget medister med tomatrelish, peberrod. Leverpostej med ristede champignon, rødbede. Æg med russisksalat.
Onsdag 17/7: Sprængt oksebryst med pickles, høvlet peberrod. Grov skinkesalat med cornichon. Kartoffelæggekage.
Torsdag 18/7: Rullepølse med sky, syltede løg. Kryddersild med kapers. Kalkunfrikadelle med asie, agurkesalat.
Fredag 19/7: Hamburgerryg med italiensksalat, syltede rød peber. Stegt fiskefilet med remoulade. Æg med mayonnaise.
Lørdag 20/7: Skinke med æggestand, grønne asparges. Makrel i tomat med mayonnaise. Stegt kylling med agurkesalat.
Søndag 21/7: Rullepølse med italiensksalat. Kalvesteg med peberrodssalat, saftgele. Porretærte.
Mandag 22/7: Hammel spegepølse med remoulade, ristede løg. Peberrodssild med syltede rødløg. Stegt kylling med pestocreme, syltede rødløg.
Uge 30
Tirsdag 23/7: Kalkunbryst med agurkerelish. Æg med karrysalat, kapers. Rullesteg-sveske, rødkål, asie.
Onsdag 24/7: Oksespegepølse med æblesalsa, broccoli. Fiskefrikadelle med remoulade. Pastaret med champignon, bacon.
Torsdag 25/7: Røget medister med remoulade, ristede løg. Leverpostej med ristede champignon, rødbede. Æggesalat med drueagurk.
Fredag 26/7: Rullepølse med sky, syltede løg. Sennepssild med kapers. Lun leverpostej med ristede champignon, bacon.
Lørdag 27/7: Skinke med æggestand, grønne asparges. Hvid hønsesalat med bacon. Kalvesteg med rabarberchutney, høvlet peberrod.
Søndag 28/7: Dyrlægens natmad med sky, syltede løg. Stegt grisekam med rødkål. Stegt kylling med karrymayonnaise, syltede peberfrugt.
Mandag 29/7: Hamburgerryg med italiensksalat, syltede peberfrugt. Stegt sild med styltede løg. Stegt kylling med hjemmelavet agurkesalat.
Uge 31
Tirsdag 30/7: Rullepølse med italiensksalat. Creme fraichesild med syltede rødløg. Stegt kylling med agurkemix, mandarin.
Onsdag 31/7: Sprængt oksebryst med peberrodssalat, syltede peberfrugt. Torskerognssalat med cornichon. Blomkålsgratin.
Torsdag 1/8: Skinke med æggestand, grønne asparges. Kalkunfrikadelle med agurkesalat, asie. Æg med mayonnaise.
Fredag 2/8: Røget medister med remoulade, ristede løg. Skinkesalat med drueagurk. Tarteletter med hønsestuvning.
Lørdag 3/8: Rullepølse med sky, syltede løg. Æg med sildesalat. Stegt grisekam med rødkål.
Søndag 4/8: Hamburgerryg med italiensksalat, dampede gulerødder. Kalvesteg med tyttebærskum, broccoli. Kold ribbensteg med agurkesalat.
Mandag 5/8: Jagt pølse med peberrodssalat, drueagurk. Leverpostej med ristede champignon, rødbede. Æg med mayonnaise.