Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Sundhed og støtte Madservice Menuplaner

Menuplaner

Her kan du se menuplaner for plejeboliger.

Her kan du se de seneste menuplaner

Uge 28

Tirsdag 9/7: Røget medister med remoulade, ristede løg. Kyllingebryst med pestocreme, syltede peberfrugt. Æg med karrysalat.

Onsdag 10/7: Sprængt oksebryst med æblesalsa, broccoli. Tomatsild med kapers. Lun leverpostej med ristede champignon, bacon.

Torsdag 11/7: Sønderjysk spegepølse med pickles. Æg med mayonnaise. Stegt kylling med karrymayonnaise, syltede peberfrugt.

Fredag 12/7: Kartoffelmad med mayonnaise, ristede løg. Fiskesalat med kapers. Tarteletter med skinkestuvning.

Lørdag 13/7: Rullepølse med sky, syltede løg. Æg med rejer, mayonnaise. Kalvesteg med tyttebærskum, broccoli.

Søndag 14/7: Hamburgerryg med aspargessalat Tunmousse med dressing. Æg med mayonnaise.

Mandag 15/7: Wienersalat med cornichon. Kartoffelmad med mayonnaise. Leverpostej med ristede champignon, rødbede.

Uge 29

Tirsdag 16/7: Røget medister med tomatrelish, peberrod. Leverpostej med ristede champignon, rødbede. Æg med russisksalat.

Onsdag 17/7: Sprængt oksebryst med pickles, høvlet peberrod. Grov skinkesalat med cornichon. Kartoffelæggekage.

Torsdag 18/7: Rullepølse med sky, syltede løg. Kryddersild med kapers. Kalkunfrikadelle med asie, agurkesalat.

Fredag 19/7: Hamburgerryg med italiensksalat, syltede rød peber. Stegt fiskefilet med remoulade. Æg med mayonnaise.

Lørdag 20/7: Skinke med æggestand, grønne asparges. Makrel i tomat med mayonnaise. Stegt kylling med agurkesalat.

Søndag 21/7: Rullepølse med italiensksalat. Kalvesteg med peberrodssalat, saftgele. Porretærte.

Mandag 22/7: Hammel spegepølse med remoulade, ristede løg. Peberrodssild med syltede rødløg. Stegt kylling med pestocreme, syltede rødløg.

Uge 30

Tirsdag 23/7: Kalkunbryst med agurkerelish. Æg med karrysalat, kapers. Rullesteg-sveske, rødkål, asie.

Onsdag 24/7: Oksespegepølse med æblesalsa, broccoli. Fiskefrikadelle med remoulade. Pastaret med champignon, bacon.

Torsdag 25/7: Røget medister med remoulade, ristede løg. Leverpostej med ristede champignon, rødbede. Æggesalat med drueagurk.

Fredag 26/7: Rullepølse med sky, syltede løg. Sennepssild med kapers. Lun leverpostej med ristede champignon, bacon.

Lørdag 27/7:  Skinke med æggestand, grønne asparges. Hvid hønsesalat med bacon. Kalvesteg med rabarberchutney, høvlet peberrod.

Søndag 28/7: Dyrlægens natmad med sky, syltede løg. Stegt grisekam med rødkål. Stegt kylling med karrymayonnaise, syltede peberfrugt.

Mandag 29/7: Hamburgerryg med italiensksalat, syltede peberfrugt. Stegt sild med styltede løg. Stegt kylling med hjemmelavet agurkesalat.

Uge 31

Tirsdag 30/7: Rullepølse med italiensksalat. Creme fraichesild med syltede rødløg. Stegt kylling med agurkemix, mandarin.

Onsdag 31/7: Sprængt oksebryst med peberrodssalat, syltede peberfrugt. Torskerognssalat med cornichon. Blomkålsgratin.

Torsdag 1/8: Skinke med æggestand, grønne asparges. Kalkunfrikadelle med agurkesalat, asie. Æg med mayonnaise.

Fredag 2/8: Røget medister med remoulade, ristede løg. Skinkesalat med drueagurk. Tarteletter med hønsestuvning.

Lørdag 3/8: Rullepølse med sky, syltede løg. Æg med sildesalat. Stegt grisekam med rødkål.

Søndag 4/8: Hamburgerryg med italiensksalat, dampede gulerødder. Kalvesteg med tyttebærskum, broccoli. Kold ribbensteg med agurkesalat.

Mandag 5/8: Jagt pølse med peberrodssalat, drueagurk. Leverpostej med ristede champignon, rødbede. Æg med mayonnaise.

Uge 24 2024

Tirsdag 11/6: Kødpølse med remoulade, ristede løg. Leverpostej med ristede champignon, rødbede. Æg med russisk salat.

Onsdag 12/6: Sprængt oksebryst med pickles, høvlet peberrod. Grov skinkesalat med cornichon. Løgtærte.

Torsdag 13/6: Rullepølse med sky, syltede løg. Kryddersild med kapers. Kalkunfrikadelle med asie, agurkesalat.

Fredag 14/6: Hamburgerryg med italiensksalat, syltede rød peber. Stegt fiskefilet med remoulade. Æg med mayonnaise.

Lørdag 15/6: Skinke med æggestand, grønne asparges. Tunsalat med drueagurk. Stegt kylling med agurkesalat.

Søndag 16/6: Rullepølse med italiensksalat. Kalvesteg med peberrodssalat, saftgele. Lun leverpostej med ristede champignon, bacon.

Mandag 17/6: Hammel spegepølse med remoulade, ristede løg. Peberrodssild med syltede rødløg. Stegt kylling med pestocreme, syltede rødløg.

Uge 25 2024

Tirsdag 18/6: Kalkunbryst med agurkerelish. Æg med karrysalat, kapers. Kartoffelmad med mayonnaise.

Onsdag 19/6: Oksespegepølse med æblesalsa, broccoli. Fiskefrikadelle med remoulade. Æggekage med tomat-purløg, bacon.

Torsdag 20/6: Sprængt oksebryst med peberrodssalat, karotter. Leverpostej med ristede champignon, rødbede. Æggesalat med drueagurk.

Fredag 21/6: Rullepølse med sky, syltede løg. Sennepssild med syltede rødløg. Stegt medister med rødkål.

Lørdag 22/6: Skinke med æggestand, grønne asparges. Hvid hønsesalat med bacon. Kalvesteg med rabarberchutney, høvlet peberrod.

Søndag 23/6: Dyrlægens natmad med sky, syltede løg. Kartoffelmad med mayonnaise, ristede løg. Stegt kylling med hjemmelavet agurkesalat.

Mandag 24/6: Hamburgerryg med italiensksalat, syltede peberfrugt. Stegt sild med styltede løg. Stegt kylling med karrymayonnaise, syltede peberfrugt.

Uge 26 2024

Tirsdag 25/6: Rullepølse med italiensksalat. Creme fraichesild med syltede rødløg. Kartoffelmad med mayonnaise, ristede løg.

Onsdag 26/6: Sprængt oksebryst med peberrodssalat, syltede peberfrugt. Torskerognssalat med cornichon. Lun leverpostej med ristede champignon, bacon.

Torsdag 27/6: Skinke med æggestand, grønne asparges. Kalkunfrikadelle med agurkesalat, asie. Æg med mayonnaise.

Fredag 28/6: Hammel spegepølse med remoulade, ristede løg. Skinkesalat med drueagurk. Omelet med champignon, ost.

Lørdag 29/6: Rullepølse med sky, syltede løg. Æg med sildesalat. Kalvesteg med tyttebærskum, broccoli.

Søndag 30/6: Hamburgerryg med italiensksalat, karotter. Fiskefrikadelle med remoulade. Stegt grisekam med rødkål.

Mandag 1/7: Kartoffelmad med mayonnaise. Leverpostej med ristede champignon, rødbede. Æg med mayonnaise.

Uge 27 2024

Tirsdag 2/7: Rullepølse med italiensksalat. Marinerede sild med syltede rødløg. Stegt kylling med tomatrelish, broccoli.

Onsdag 3/7: Kartoffelmad med mayonnaise. Æggesalat med drueagurk. Blomkålsgratin.

Torsdag 4/7: Sprængt oksebryst med pickles, høvlet peberrod. Makrel i tomat med mayonnaise. Frikadelle med rødkål, asie.

Fredag 5/7: Skinke med æggestand, grønne asparges. Æg med karrymayonnaise. Kold ribbensteg med hjemmelavet agurkesalat.

Lørdag 6/7: Dyrlægens natmad med sky, syltede løg. Hønsesalat med bacon. Kalvesteg med hummus, soltørret tomat.

Søndag 7/7: Hamburgerryg med italiensksalat, karotter. Tarteletter med fiskestuvning. Stegt grisekam med rødkål, asie.

Mandag 8/7: Rullepølse med sky, syltede løg. Æblesild med kapers. Kartoffelmad med mayonnaise, ristede løg.

Ret til overraskelser eller ændringer i menuen forbeholdes.

Har du valgt en anden leverandør til Madservice, så finder du menuplaner på deres hjemmeside.

Find din madplan på forsiden af Fælleskøkkenets hjemmeside

Find menukort på Det Danske Madhus' hjemmeside

Hold dig opdateret og giv os feedback

Tilmeld nyhedsbrev Giv os feedback

Lolland Kommune
Torvet 3
4930 Maribo

Telefon: 54 67 67 67
lolland@lolland.dk

Telefontider

Mandag - onsdag8:00 - 15:00
Torsdag8:00 - 17:00
Fredag8:00 - 13:00


Nyttige links