Skip til hoved indholdet Kontakt Kontakt

Pålægsanretninger uge 4 til uge 7 2025

Uge 4

Tirsdag 21/1: Sønderjysk spegepølse med sky, syltede løg. Creme fraichesild med syltede rødløg. Stegt kylling med agurkemix, mandarin.

Onsdag 22/1: Sprængt oksebryst med peberrodssalat, syltede peberfrugt. Torskerognssalat med cornichon. Lun leverpostej med ristede

champignon, bacon.

Torsdag 23/1: Skinke med æggestand, grønne asparges. Kalkunfrikadelle med agurkesalat, asie. Æg med mayonnaise.

Fredag 24/1: Røget medister med remoulade, ristede løg. Skinkesalat med drueagurk. Stegt kyllingelår med agurkesalat.

Lørdag 25/1: Rullepølse med sky, syltede løg. Æg med sildesalat. Stegt grisekam med rødkål.

Søndag 26/1: Hamburgerryg med italiensksalat, dampede gulerødder. Stegt fiskefilet med remoulade. Kalvesteg med tyttebærskum, broccoli.

Mandag 27/1: Jagt pølse med peberrodssalat, drueagurk. Leverpostej med ristede champignon, rødbede. Æg med mayonnaise

Uge 5

Tirsdag 28/1: Hammelspegepølse med remoulade, ristede løg. Makrel i tomat med mayonnaise. Stegt kylling med tomatrelish,

broccoli.

Onsdag 29/1: Kalkunbryst med pestocreme, syltede peberfrugt. Æggesalat med drueagurk. Tarteletter med skinkestuvning.

Torsdag 30/1: Rullepølse med sky, syltede løg. Marinerede sild med syltede rødløg. Æg med mayonnaise.

Fredag 31/1: Skinke med æggestand, grønne asparges. Hønsesalat med bacon. Æggekage med tomat, purløg, bacon.

Lørdag ½: Dyrlægens natmad med sky, syltede løg. Æg med karrymayonnaise. Stegt grisekam med rødkål, asie.

Søndag 2/2: Hamburgerryg med italiensksalat, kogte gulerødder. Tunmousse med dressing. Kalvesteg med hummus, soltørret

tomat.

Mandag 3/2: Røget medister med mayonnaise, syltede rødløg. Æblesild med kapers. Frikadelle med agurkesalat, mandarin.

Uge 6

Tirsdag 4/2: Skinke med æggestand, grønne asparges. Leverpostej med ristede champignon, bacon. Æg med karrysalat.

Onsdag 5/2: Røget medister med remoulade, ristede løg. Tomatsild med kapers. Svensk pølseret.

Torsdag 6/2: Sønderjysk spegepølse med pickles. Æg med mayonnaise. Stegt kylling med karrymayonnaise, syltede peberfrugt.

Fredag 7/2: Kalkunbryst med tomatcreme, syltede peberfrugt. Fiskesalat med kapers. Frikadelle med mandarin, drueagurk.

Lørdag 8/2: Rullepølse med sky, syltede løg. Æg med rejer, mayonnaise. Kalvesteg med tyttebærskum, broccoli.

Søndag 9/2: Hamburgerryg med italiensksalat, syltede peberfrugt. Jagtpølse med peberrodssalat. Lun leverpostej med ristede

champignon, bacon.

Mandag 10/2: Wienersalat med cornichon. Torskerogn med remoulade. Pastaret med champignon, bacon.

Uge 7

Tirsdag 11/2: Kalkunbryst-paprika med pestocreme, dampede gulerødder. Leverpostej med ristede champignon, rødbede. Æg med russisksalat.

Onsdag 12/2: Sprængt oksebryst med pickles, høvlet peberrod. Grov skinkesalat med cornichon. Æbleflæsk.

Torsdag 13/2: Røget medister med mayonnaise, syltede rødløg. Kryddersild med kapers. Kalkunfrikadelle med asie, agurkesalat.

Fredag 14/2: Hamburgerryg med italiensksalat, dampede gulerødder. Æg med mayonnaise. Stegt medister med rødkål.

Lørdag 15/2: Skinke med æggestand, grønne asparges. Tunsalat med drueagurk. Stegt kylling med agurkemix, mandarin.

Søndag 16/2: Rullepølse med sky, syltede løg. Kalvesteg med peberrodssalat, saftgele. Stegt kylling med pestocreme, syltede

peberfrugt.

Mandag 17/2: Hammel spegepølse med remoulade, ristede løg. Peberrodssild med syltede rødløg. Tarteletter med hønsestuvning.

Hold dig opdateret og giv os feedback

Tilmeld nyhedsbrev Giv os feedback

Lolland Kommune
Torvet 3
4930 Maribo

CVR-nr. 29188572

Telefon: 54 67 67 67
lolland@lolland.dk

Telefontider

Mandag - onsdag08:00 - 15:00
Torsdag08:00 - 17:00
Fredag08:00 - 13:00

Nyttige links