Pålægsanretninger uge 4 til uge 7 2025
Uge 4
Tirsdag 21/1: Sønderjysk spegepølse med sky, syltede løg. Creme fraichesild med syltede rødløg. Stegt kylling med agurkemix, mandarin.
Onsdag 22/1: Sprængt oksebryst med peberrodssalat, syltede peberfrugt. Torskerognssalat med cornichon. Lun leverpostej med ristede
champignon, bacon.
Torsdag 23/1: Skinke med æggestand, grønne asparges. Kalkunfrikadelle med agurkesalat, asie. Æg med mayonnaise.
Fredag 24/1: Røget medister med remoulade, ristede løg. Skinkesalat med drueagurk. Stegt kyllingelår med agurkesalat.
Lørdag 25/1: Rullepølse med sky, syltede løg. Æg med sildesalat. Stegt grisekam med rødkål.
Søndag 26/1: Hamburgerryg med italiensksalat, dampede gulerødder. Stegt fiskefilet med remoulade. Kalvesteg med tyttebærskum, broccoli.
Mandag 27/1: Jagt pølse med peberrodssalat, drueagurk. Leverpostej med ristede champignon, rødbede. Æg med mayonnaise
Uge 5
Tirsdag 28/1: Hammelspegepølse med remoulade, ristede løg. Makrel i tomat med mayonnaise. Stegt kylling med tomatrelish,
broccoli.
Onsdag 29/1: Kalkunbryst med pestocreme, syltede peberfrugt. Æggesalat med drueagurk. Tarteletter med skinkestuvning.
Torsdag 30/1: Rullepølse med sky, syltede løg. Marinerede sild med syltede rødløg. Æg med mayonnaise.
Fredag 31/1: Skinke med æggestand, grønne asparges. Hønsesalat med bacon. Æggekage med tomat, purløg, bacon.
Lørdag ½: Dyrlægens natmad med sky, syltede løg. Æg med karrymayonnaise. Stegt grisekam med rødkål, asie.
Søndag 2/2: Hamburgerryg med italiensksalat, kogte gulerødder. Tunmousse med dressing. Kalvesteg med hummus, soltørret
tomat.
Mandag 3/2: Røget medister med mayonnaise, syltede rødløg. Æblesild med kapers. Frikadelle med agurkesalat, mandarin.
Uge 6
Tirsdag 4/2: Skinke med æggestand, grønne asparges. Leverpostej med ristede champignon, bacon. Æg med karrysalat.
Onsdag 5/2: Røget medister med remoulade, ristede løg. Tomatsild med kapers. Svensk pølseret.
Torsdag 6/2: Sønderjysk spegepølse med pickles. Æg med mayonnaise. Stegt kylling med karrymayonnaise, syltede peberfrugt.
Fredag 7/2: Kalkunbryst med tomatcreme, syltede peberfrugt. Fiskesalat med kapers. Frikadelle med mandarin, drueagurk.
Lørdag 8/2: Rullepølse med sky, syltede løg. Æg med rejer, mayonnaise. Kalvesteg med tyttebærskum, broccoli.
Søndag 9/2: Hamburgerryg med italiensksalat, syltede peberfrugt. Jagtpølse med peberrodssalat. Lun leverpostej med ristede
champignon, bacon.
Mandag 10/2: Wienersalat med cornichon. Torskerogn med remoulade. Pastaret med champignon, bacon.
Uge 7
Tirsdag 11/2: Kalkunbryst-paprika med pestocreme, dampede gulerødder. Leverpostej med ristede champignon, rødbede. Æg med russisksalat.
Onsdag 12/2: Sprængt oksebryst med pickles, høvlet peberrod. Grov skinkesalat med cornichon. Æbleflæsk.
Torsdag 13/2: Røget medister med mayonnaise, syltede rødløg. Kryddersild med kapers. Kalkunfrikadelle med asie, agurkesalat.
Fredag 14/2: Hamburgerryg med italiensksalat, dampede gulerødder. Æg med mayonnaise. Stegt medister med rødkål.
Lørdag 15/2: Skinke med æggestand, grønne asparges. Tunsalat med drueagurk. Stegt kylling med agurkemix, mandarin.
Søndag 16/2: Rullepølse med sky, syltede løg. Kalvesteg med peberrodssalat, saftgele. Stegt kylling med pestocreme, syltede
peberfrugt.
Mandag 17/2: Hammel spegepølse med remoulade, ristede løg. Peberrodssild med syltede rødløg. Tarteletter med hønsestuvning.