Pålægsanretninger uge 44 til uge 47 2024
Uge 44
Tirsdag 29/10: Kalkunbryst-paprika med pestocreme, syltede gulerødder. Leverpostej med ristede champignon, rødbede. Æg med russisksalat.
Onsdag 30/10: Sprængt oksebryst med pickles, høvlet peberrod. Grov skinkesalat med cornichon. Lun leverpostej med ristede champignon, bacon.
Torsdag 31/10: Røget medister med tomatrelish, peberrod. Kryddersild med kapers. Kalkunfrikadelle med asie, agurkesalat.
Fredag 1/11: Hamburgerryg med italiensksalat, dampede gulerødder. Æg med mayonnaise. Stegt medister med rødkål.
Lørdag 2/11: Skinke med æggestand, grønne asparges. Tunsalat med drueagurk. Stegt kylling med agurkemix, mandarin.
Søndag 3/11: Rullepølse med sky, syltede løg. Kalvesteg med peberrodssalat, saftgele. Æggekage med tomat, purløg, bacon.
Mandag 4/11: Hammel spegepølse med remoulade, ristede løg. Peberrodssild med syltede rødløg. Stegt kylling med pestocreme, syltede peberfrugt.
Uge 45
Tirsdag 5/11: Kalkunbryst med agurkerelish. Æg med karrysalat, kapers. Rullesteg-sveske, rødkål, asie.
Onsdag 6/11: Oksespegepølse med æblesalsa, broccoli. Fiskefrikadelle med remoulade. Omelet med champignon, ost.
Torsdag 7/11: Røget medister med remoulade, ristede løg. Leverpostej med ristede champignon, rødbede. Æggesalat med drueagurk.
Fredag 8/11: Rullepølse med sky, syltede løg. Sennepssild med syltede rødløg. Tarteletter med hønsestuvning.
Lørdag 9/11: Skinke med æggestand, grønne asparges. Hvid hønsesalat med bacon. Kalvesteg med rabarberchutney, høvlet peberrod.
Søndag 10/11: Dyrlægens natmad med sky, syltede løg. Stegt grisekam med rødkål. Stegt kylling med gurkesalat.
Mandag 11/11: Hamburgerryg med italiensksalat, syltede peberfrugt. Stegt sild med styltede løg. Stegt kylling med karrymayonnaise, syltede peberfrugt.
Uge 46
Tirsdag 12/11: Sønderjysk spegepølse med sky, syltede løg. Creme fraichesild med syltede rødløg. Stegt kylling med agurkemix, mandarin.
Onsdag 13/11: Sprængt oksebryst med peberrodssalat, syltede peberfrugt. Torskerognssalat med cornichon. Lun leverpostej med ristede champignon, bacon.
Torsdag 14/11: Skinke med æggestand, grønne asparges. Kalkunfrikadelle med agurkesalat, asie. Æg med mayonnaise.
Fredag 15/11: Røget medister med remoulade, ristede løg. Skinkesalat med drueagurk. Porretærte.
Lørdag 16/11: Rullepølse med sky, syltede løg. Æg med sildesalat. Stegt grisekam med rødkål.
Søndag 17/11: Hamburgerryg med italiensksalat, dampede gulerødder. Stegt fiskefilet med remoulade. Kalvesteg med tyttebærskum, broccoli.
Mandag 18/11: Jagt pølse med peberrodssalat, drueagurk. Leverpostej med ristede champignon, rødbede. Æg med mayonnaise.
Uge 47
Tirsdag 19/11: Hammelspegepølse med remoulade, ristede løg. Makrel i tomat med mayonnaise. Stegt kylling med tomatrelish, broccoli.
Onsdag 20/11: Kalkunbryst med pestocreme, syltede peberfrugt. Æggesalat med drueagurk. Tarteletter med skinkestuvning.
Torsdag 21/11: Rullepølse med sky, syltede løg. Marinerede sild med syltede rødløg. Æg med mayonnaise.
Fredag 22/11: Skinke med æggestand, grønne asparges. Æg med karrymayonnaise. Mørbradbøf med bløde løg.
Lørdag 23/11: Dyrlægens natmad med sky, syltede løg. Hønsesalat med bacon. Stegt grisekam med rødkål, asie.
Søndag 24/11: Hamburgerryg med italiensksalat, kogte gulerødder. Tunmousse med dressing. Kalvesteg med hummus, soltørret tomat.
Mandag 25/11: Røget medister med mayonnaise, syltede rødløg. Æblesild med kapers. Frikadelle med agurkesalat, mandarin.