Skip til hoved indholdet

Pålægsanretninger uge 44 til uge 47 2024

Uge 44

Tirsdag 29/10: Kalkunbryst-paprika med pestocreme, syltede gulerødder. Leverpostej med ristede champignon, rødbede. Æg med russisksalat.

Onsdag 30/10: Sprængt oksebryst med pickles, høvlet peberrod. Grov skinkesalat med cornichon. Lun leverpostej med ristede champignon, bacon.

Torsdag 31/10: Røget medister med tomatrelish, peberrod. Kryddersild med kapers. Kalkunfrikadelle med asie, agurkesalat.

Fredag 1/11: Hamburgerryg med italiensksalat, dampede gulerødder. Æg med mayonnaise. Stegt medister med rødkål.

Lørdag 2/11: Skinke med æggestand, grønne asparges. Tunsalat med drueagurk. Stegt kylling med agurkemix, mandarin.

Søndag 3/11: Rullepølse med sky, syltede løg. Kalvesteg med peberrodssalat, saftgele. Æggekage med tomat, purløg, bacon.

Mandag 4/11: Hammel spegepølse med remoulade, ristede løg. Peberrodssild med syltede rødløg. Stegt kylling med pestocreme, syltede peberfrugt.

Uge 45

Tirsdag 5/11: Kalkunbryst med agurkerelish. Æg med karrysalat, kapers. Rullesteg-sveske, rødkål, asie.

Onsdag 6/11: Oksespegepølse med æblesalsa, broccoli. Fiskefrikadelle med remoulade. Omelet med champignon, ost.

Torsdag 7/11: Røget medister med remoulade, ristede løg. Leverpostej med ristede champignon, rødbede. Æggesalat med drueagurk.

Fredag 8/11: Rullepølse med sky, syltede løg. Sennepssild med syltede rødløg. Tarteletter med hønsestuvning.

Lørdag 9/11: Skinke med æggestand, grønne asparges. Hvid hønsesalat med bacon. Kalvesteg med rabarberchutney, høvlet peberrod.

Søndag 10/11: Dyrlægens natmad med sky, syltede løg. Stegt grisekam med rødkål. Stegt kylling med gurkesalat.

Mandag 11/11: Hamburgerryg med italiensksalat, syltede peberfrugt. Stegt sild med styltede løg. Stegt kylling med karrymayonnaise, syltede peberfrugt.

Uge 46

Tirsdag 12/11: Sønderjysk spegepølse med sky, syltede løg. Creme fraichesild med syltede rødløg. Stegt kylling med agurkemix, mandarin.

Onsdag 13/11: Sprængt oksebryst med peberrodssalat, syltede peberfrugt. Torskerognssalat med cornichon. Lun leverpostej med ristede champignon, bacon.

Torsdag 14/11: Skinke med æggestand, grønne asparges. Kalkunfrikadelle med agurkesalat, asie. Æg med mayonnaise.

Fredag 15/11: Røget medister med remoulade, ristede løg. Skinkesalat med drueagurk. Porretærte.

Lørdag 16/11: Rullepølse med sky, syltede løg. Æg med sildesalat. Stegt grisekam med rødkål.

Søndag 17/11: Hamburgerryg med italiensksalat, dampede gulerødder. Stegt fiskefilet med remoulade. Kalvesteg med tyttebærskum, broccoli.

Mandag 18/11: Jagt pølse med peberrodssalat, drueagurk. Leverpostej med ristede champignon, rødbede. Æg med mayonnaise.

Uge 47

Tirsdag 19/11: Hammelspegepølse med remoulade, ristede løg. Makrel i tomat med mayonnaise. Stegt kylling med tomatrelish, broccoli.

Onsdag 20/11: Kalkunbryst med pestocreme, syltede peberfrugt. Æggesalat med drueagurk. Tarteletter med skinkestuvning.

Torsdag 21/11: Rullepølse med sky, syltede løg. Marinerede sild med syltede rødløg. Æg med mayonnaise.

Fredag 22/11: Skinke med æggestand, grønne asparges. Æg med karrymayonnaise. Mørbradbøf med bløde løg.

Lørdag 23/11: Dyrlægens natmad med sky, syltede løg. Hønsesalat med bacon. Stegt grisekam med rødkål, asie.

Søndag 24/11: Hamburgerryg med italiensksalat, kogte gulerødder. Tunmousse med dressing. Kalvesteg med hummus, soltørret tomat.

Mandag 25/11: Røget medister med mayonnaise, syltede rødløg. Æblesild med kapers. Frikadelle med agurkesalat, mandarin.

Hold dig opdateret og giv os feedback

Tilmeld nyhedsbrev Giv os feedback

Lolland Kommune
Torvet 3
4930 Maribo

CVR-nr. 29188572

Telefon: 54 67 67 67
lolland@lolland.dk

Telefontider

Mandag - onsdag08:00 - 15:00
Torsdag08:00 - 17:00
Fredag08:00 - 13:00

Nyttige links