Skip til hoved indholdet

Pålægsanretninger uge 48 til uge 51 2024

Uge 48

Tirsdag 26/11: Skinke med æggestand, grønne asparges. Frikadelle med mandarin, drueagurk. Æg med karrysalat.

Onsdag 27/11: Røget medister med remoulade, ristede løg. Tomatsild med kapers. Stegt kylling med agurkesalat.

Torsdag 28/11: Sønderjysk spegepølse med pickles. Æg med mayonnaise. Stegt kylling med karrymayonnaise, syltede peberfrugt.

Fredag 29/11: Kalkunbryst med tomatcreme, syltede peberfrugt. Fiskesalat med kapers. Lun leverpostej med ristede champignon.

Lørdag 30/11: Rullepølse med sky, syltede løg. Æg med rejer, mayonnaise. Kalvesteg med tyttebærskum, broccoli.

Søndag 1/12: Hamburgerryg med italiensksalat, syltede peberfrugt. Jagtpølse med peberrodssalat. Pastaret med champignon, bacon.

Mandag 2/12: Wienersalat med cornichon. Torskerogn med remoulade. Leverpostej med ristede champignon, rødbede.

Uge 49

Tirsdag 3/12: Kalkunbryst-paprika med pestocreme, syltede gulerødder. Leverpostej med ristede champignon, rødbede. Sylte med sennep og rødbede.

Onsdag 4/12: Sprængt oksebryst med pickles, høvlet peberrod. Grov skinkesalat med cornichon. Æbleflæsk.

Torsdag 5/12: Røget medister med tomatrelish, peberrod. Kryddersild med kapers. Kalkunfrikadelle med asie, agurkesalat.

Fredag 6/12: Hamburgerryg med italiensksalat, dampede gulerødder. Æg med mayonnaise. Falafler med hummus.

Lørdag 7/12: Skinke med æggestand, grønne asparges. Tunsalat med drueagurk. Stegt kylling med agurkemix, mandarin.

Søndag 8/12: Rullepølse med sky, syltede løg. Kalvesteg med peberrodssalat, saftgele. Stegt kylling med pestocreme, syltede peberfrugt.

Mandag 9/12: Hammel spegepølse med remoulade, ristede løg. Peberrodssild med syltede rødløg. Æggekage med tomat, purløg, bacon.

Uge 50

Tirsdag 10/12: Kalkunbryst med agurkerelish. Sylte med sennep og rødbede. Rullesteg-sveske, rødkål, asie.

Onsdag 11/12: Oksespegepølse med æblesalsa, broccoli. Fiskefrikadelle med remoulade. Svensk pølseret.

Torsdag 12/12: Røget medister med remoulade, ristede løg. Leverpostej med ristede champignon, rødbede. Æggesalat med drueagurk.

Fredag 13/12: Rullepølse med sky, syltede løg. Sennepssild med syltede rødløg. Lun leverpostej med ristede champignon.

Lørdag 14/12: Skinke med æggestand, grønne asparges. Hvid hønsesalat med bacon. Kalvesteg med rabarberchutney og høvlet peberrod.

Søndag 15/12: Dyrlægens natmad med sky, syltede løg. Stegt grisekam med rødkål. Broccoligratin.

Mandag 16/12: Hamburgerryg med italiensksalat, syltede peberfrugt. Stegt sild med styltede løg. Stegt kylling med karrymayonnaise, syltede peberfrugt.

Uge 51

Tirsdag 17/12: Sønderjysk spegepølse med sky, syltede løg. Creme fraichesild med syltede rødløg. Stegt kylling med agurkemix, mandarin.

Onsdag 18/12: Sprængt oksebryst med peberrodssalat, syltede peberfrugt. Torskerognssalat med cornichon. Tarteletter med hønsestuvning.

Torsdag 19/12: Skinke med æggestand, grønne asparges. Kalkunfrikadelle med agurkesalat, asie. Æg med mayonnaise.

Fredag 20/12: Røget medister med remoulade, ristede løg. Skinkesalat med drueagurk. Kold ribbensteg med rødkål.

Lørdag 21/12: Rullepølse med sky, syltede løg. Æg med sildesalat. Stegt grisekam med rødkål.

Søndag 22/12: Hamburgerryg med italiensksalat, dampede gulerødder. Stegt fiskefilet med remoulade. Kalvesteg med tyttebærskum, broccoli.

Mandag 23/12: Jagt pølse med peberrodssalat, drueagurk. Leverpostej med ristede champignon, rødbede. Æg med mayonnaise.

Hold dig opdateret og giv os feedback

Tilmeld nyhedsbrev Giv os feedback

Lolland Kommune
Torvet 3
4930 Maribo

CVR-nr. 29188572

Telefon: 54 67 67 67
lolland@lolland.dk

Telefontider

Mandag - onsdag08:00 - 15:00
Torsdag08:00 - 17:00
Fredag08:00 - 13:00

Nyttige links