Pålægsanretninger uge 48 til uge 51 2024
Uge 48
Tirsdag 26/11: Skinke med æggestand, grønne asparges. Frikadelle med mandarin, drueagurk. Æg med karrysalat.
Onsdag 27/11: Røget medister med remoulade, ristede løg. Tomatsild med kapers. Stegt kylling med agurkesalat.
Torsdag 28/11: Sønderjysk spegepølse med pickles. Æg med mayonnaise. Stegt kylling med karrymayonnaise, syltede peberfrugt.
Fredag 29/11: Kalkunbryst med tomatcreme, syltede peberfrugt. Fiskesalat med kapers. Lun leverpostej med ristede champignon.
Lørdag 30/11: Rullepølse med sky, syltede løg. Æg med rejer, mayonnaise. Kalvesteg med tyttebærskum, broccoli.
Søndag 1/12: Hamburgerryg med italiensksalat, syltede peberfrugt. Jagtpølse med peberrodssalat. Pastaret med champignon, bacon.
Mandag 2/12: Wienersalat med cornichon. Torskerogn med remoulade. Leverpostej med ristede champignon, rødbede.
Uge 49
Tirsdag 3/12: Kalkunbryst-paprika med pestocreme, syltede gulerødder. Leverpostej med ristede champignon, rødbede. Sylte med sennep og rødbede.
Onsdag 4/12: Sprængt oksebryst med pickles, høvlet peberrod. Grov skinkesalat med cornichon. Æbleflæsk.
Torsdag 5/12: Røget medister med tomatrelish, peberrod. Kryddersild med kapers. Kalkunfrikadelle med asie, agurkesalat.
Fredag 6/12: Hamburgerryg med italiensksalat, dampede gulerødder. Æg med mayonnaise. Falafler med hummus.
Lørdag 7/12: Skinke med æggestand, grønne asparges. Tunsalat med drueagurk. Stegt kylling med agurkemix, mandarin.
Søndag 8/12: Rullepølse med sky, syltede løg. Kalvesteg med peberrodssalat, saftgele. Stegt kylling med pestocreme, syltede peberfrugt.
Mandag 9/12: Hammel spegepølse med remoulade, ristede løg. Peberrodssild med syltede rødløg. Æggekage med tomat, purløg, bacon.
Uge 50
Tirsdag 10/12: Kalkunbryst med agurkerelish. Sylte med sennep og rødbede. Rullesteg-sveske, rødkål, asie.
Onsdag 11/12: Oksespegepølse med æblesalsa, broccoli. Fiskefrikadelle med remoulade. Svensk pølseret.
Torsdag 12/12: Røget medister med remoulade, ristede løg. Leverpostej med ristede champignon, rødbede. Æggesalat med drueagurk.
Fredag 13/12: Rullepølse med sky, syltede løg. Sennepssild med syltede rødløg. Lun leverpostej med ristede champignon.
Lørdag 14/12: Skinke med æggestand, grønne asparges. Hvid hønsesalat med bacon. Kalvesteg med rabarberchutney og høvlet peberrod.
Søndag 15/12: Dyrlægens natmad med sky, syltede løg. Stegt grisekam med rødkål. Broccoligratin.
Mandag 16/12: Hamburgerryg med italiensksalat, syltede peberfrugt. Stegt sild med styltede løg. Stegt kylling med karrymayonnaise, syltede peberfrugt.
Uge 51
Tirsdag 17/12: Sønderjysk spegepølse med sky, syltede løg. Creme fraichesild med syltede rødløg. Stegt kylling med agurkemix, mandarin.
Onsdag 18/12: Sprængt oksebryst med peberrodssalat, syltede peberfrugt. Torskerognssalat med cornichon. Tarteletter med hønsestuvning.
Torsdag 19/12: Skinke med æggestand, grønne asparges. Kalkunfrikadelle med agurkesalat, asie. Æg med mayonnaise.
Fredag 20/12: Røget medister med remoulade, ristede løg. Skinkesalat med drueagurk. Kold ribbensteg med rødkål.
Lørdag 21/12: Rullepølse med sky, syltede løg. Æg med sildesalat. Stegt grisekam med rødkål.
Søndag 22/12: Hamburgerryg med italiensksalat, dampede gulerødder. Stegt fiskefilet med remoulade. Kalvesteg med tyttebærskum, broccoli.
Mandag 23/12: Jagt pølse med peberrodssalat, drueagurk. Leverpostej med ristede champignon, rødbede. Æg med mayonnaise.