Skip til hoved indholdet

Pålægsanretninger uge 52 2024 til uge 3 2025

Uge 52

Tirsdag 24/12: Dyrlægens natmad med sky, syltede løg. Rejer med mayonnaise. Stegt kylling med agurkesalat, mandarin.

Onsdag 25/12: Sprængt oksebryst med peberrodssalat, syltede peberfrugt. Laksesalat med kapers. Æbleflæsk.

Torsdag 26/12: Skinke med æggestand, grønne asparges. Julesild med syltede løg, kapers. Kalvesteg med hummus, soltørret tomat.

Fredag 27/12: Hammelspegepølse med remoulade, ristede løg. Æg med karrymayonnaise. Lun leverpostej med ristede champignon, bacon.

Lørdag 28/12: Rullepølse med sky, syltede løg. Æggesalat med drueagurk, purløg. Stegt grisekam med rødkål, asie.

Søndag 29/12: Hamburgerryg med italiensksalat, kogte gulerødder. Tunmousse med dressing. Æg med mayonnaise.

Mandag 30/12: Røget medister med mayonnaise, syltede rødløg. Æblesild med kapers. Frikadelle med agurkesalat, mandarin.

Uge 1

Tirsdag 31/12: Rullepølse med sky, syltede løg. Røget laks med æggestand, asparges. Stegt grisekam med rødkål, asie.

Onsdag 1/1: Dyrlægens natmad med sky, syltede løg. Stegt fiskefilet med remoulade. Kalvesteg med peberrodssalat, saftgele.

Torsdag 2/1: Røget medister med tomatrelish, peberrod. Wienersalat med cornichon. Kalkunfrikadelle med asie, agurkesalat.

Fredag 3/1: Kalkunbryst med tomatcreme, syltede peberfrugt. Æg med mayonnaise. Falafler med hummus.

Lørdag 4/1: Skinke med æggestand, grønne asparges. Tunsalat med drueagurk. Stegt kylling med pestocreme, syltede peberfrugt.

Søndag 5/1: Hamburgerryg med italiensksalat, dampede gulerødder. Æg med karrysalat, kapers. Leverpostej med ristede champignon, rødbede.

Mandag 6/1: Hammel spegepølse med remoulade, ristede løg. Peberrodssild med syltede rødløg. BBQ-kyllingelår med agurkesalat.

Uge 2

Tirsdag 7/1: Kalkunbryst-paprika med pestocreme, syltede gulerødder. Leverpostej med ristede champignon, rødbede. Æg med russisksalat.

Onsdag 8/1: Sprængt oksebryst med pickles, høvlet peberrod. Grov skinkesalat med cornichon. Æbleflæsk.

Torsdag 9/1: Røget medister med tomatrelish, peberrod. Kryddersild med kapers. Kalkunfrikadelle med asie, agurkesalat.

Fredag 10/1: Hamburgerryg med italiensksalat, dampede gulerødder. Æg med mayonnaise. Lun leverpostej med ristede champignon, bacon.

Lørdag 11/1: Skinke med æggestand, grønne asparges. Tunsalat med drueagurk. Stegt kylling med agurkemix, mandarin.

Søndag 12/1: Rullepølse med sky, syltede løg. Kalvesteg med peberrodssalat, saftgele. Stegt kylling med pestocreme, syltede peberfrugt.

Mandag 13/1: Hammel spegepølse med remoulade, ristede løg. Peberrodssild med syltede rødløg. Æggekage med tomat, purløg, bacon.

Uge 3

Tirsdag 14/1: Kalkunbryst med agurkerelish. Æg med mayonnaise. Rullesteg-sveske, rødkål, asie.

Onsdag 15/1: Oksespegepølse med æblesalsa, broccoli. Fiskefrikadelle med remoulade. Svensk pølseret.

Torsdag 16/1: Røget medister med remoulade, ristede løg. Leverpostej med ristede champignon, rødbede. Æggesalat med drueagurk.

Fredag 17/1: Rullepølse med sky, syltede løg. Sennepssild med syltede rødløg. Kold ribbensteg med rødkål.

Lørdag 18/1: Skinke med æggestand, grønne asparges. Hvid hønsesalat med bacon. Kalvesteg med rabarberchutney og høvlet peberrod.

Søndag 19/1: Dyrlægens natmad med sky, syltede løg. Stegt grisekam med rødkål. Blomkålsgratin.

Mandag 20/1: Hamburgerryg med italiensksalat, syltede peberfrugt. Stegt sild med styltede løg. Stegt kylling med karrymayonnaise, syltede peberfrugt.

Hold dig opdateret og giv os feedback

Tilmeld nyhedsbrev Giv os feedback

Lolland Kommune
Torvet 3
4930 Maribo

CVR-nr. 29188572

Telefon: 54 67 67 67
lolland@lolland.dk

Telefontider

Mandag - onsdag08:00 - 15:00
Torsdag08:00 - 17:00
Fredag08:00 - 13:00

Nyttige links