Pålægsanretninger uge 52 2024 til uge 3 2025
Uge 52
Tirsdag 24/12: Dyrlægens natmad med sky, syltede løg. Rejer med mayonnaise. Stegt kylling med agurkesalat, mandarin.
Onsdag 25/12: Sprængt oksebryst med peberrodssalat, syltede peberfrugt. Laksesalat med kapers. Æbleflæsk.
Torsdag 26/12: Skinke med æggestand, grønne asparges. Julesild med syltede løg, kapers. Kalvesteg med hummus, soltørret tomat.
Fredag 27/12: Hammelspegepølse med remoulade, ristede løg. Æg med karrymayonnaise. Lun leverpostej med ristede champignon, bacon.
Lørdag 28/12: Rullepølse med sky, syltede løg. Æggesalat med drueagurk, purløg. Stegt grisekam med rødkål, asie.
Søndag 29/12: Hamburgerryg med italiensksalat, kogte gulerødder. Tunmousse med dressing. Æg med mayonnaise.
Mandag 30/12: Røget medister med mayonnaise, syltede rødløg. Æblesild med kapers. Frikadelle med agurkesalat, mandarin.
Uge 1
Tirsdag 31/12: Rullepølse med sky, syltede løg. Røget laks med æggestand, asparges. Stegt grisekam med rødkål, asie.
Onsdag 1/1: Dyrlægens natmad med sky, syltede løg. Stegt fiskefilet med remoulade. Kalvesteg med peberrodssalat, saftgele.
Torsdag 2/1: Røget medister med tomatrelish, peberrod. Wienersalat med cornichon. Kalkunfrikadelle med asie, agurkesalat.
Fredag 3/1: Kalkunbryst med tomatcreme, syltede peberfrugt. Æg med mayonnaise. Falafler med hummus.
Lørdag 4/1: Skinke med æggestand, grønne asparges. Tunsalat med drueagurk. Stegt kylling med pestocreme, syltede peberfrugt.
Søndag 5/1: Hamburgerryg med italiensksalat, dampede gulerødder. Æg med karrysalat, kapers. Leverpostej med ristede champignon, rødbede.
Mandag 6/1: Hammel spegepølse med remoulade, ristede løg. Peberrodssild med syltede rødløg. BBQ-kyllingelår med agurkesalat.
Uge 2
Tirsdag 7/1: Kalkunbryst-paprika med pestocreme, syltede gulerødder. Leverpostej med ristede champignon, rødbede. Æg med russisksalat.
Onsdag 8/1: Sprængt oksebryst med pickles, høvlet peberrod. Grov skinkesalat med cornichon. Æbleflæsk.
Torsdag 9/1: Røget medister med tomatrelish, peberrod. Kryddersild med kapers. Kalkunfrikadelle med asie, agurkesalat.
Fredag 10/1: Hamburgerryg med italiensksalat, dampede gulerødder. Æg med mayonnaise. Lun leverpostej med ristede champignon, bacon.
Lørdag 11/1: Skinke med æggestand, grønne asparges. Tunsalat med drueagurk. Stegt kylling med agurkemix, mandarin.
Søndag 12/1: Rullepølse med sky, syltede løg. Kalvesteg med peberrodssalat, saftgele. Stegt kylling med pestocreme, syltede peberfrugt.
Mandag 13/1: Hammel spegepølse med remoulade, ristede løg. Peberrodssild med syltede rødløg. Æggekage med tomat, purløg, bacon.
Uge 3
Tirsdag 14/1: Kalkunbryst med agurkerelish. Æg med mayonnaise. Rullesteg-sveske, rødkål, asie.
Onsdag 15/1: Oksespegepølse med æblesalsa, broccoli. Fiskefrikadelle med remoulade. Svensk pølseret.
Torsdag 16/1: Røget medister med remoulade, ristede løg. Leverpostej med ristede champignon, rødbede. Æggesalat med drueagurk.
Fredag 17/1: Rullepølse med sky, syltede løg. Sennepssild med syltede rødløg. Kold ribbensteg med rødkål.
Lørdag 18/1: Skinke med æggestand, grønne asparges. Hvid hønsesalat med bacon. Kalvesteg med rabarberchutney og høvlet peberrod.
Søndag 19/1: Dyrlægens natmad med sky, syltede løg. Stegt grisekam med rødkål. Blomkålsgratin.
Mandag 20/1: Hamburgerryg med italiensksalat, syltede peberfrugt. Stegt sild med styltede løg. Stegt kylling med karrymayonnaise, syltede peberfrugt.