Pålægsanretninger uge 8 til uge 11 2025
Uge 8
Tirsdag 18/2 Kalkunbryst med agurkerelish. Æg med mayonnaise. Rullesteg-sveske, rødkål, asie.
Onsdag 19/2 Oksespegepølse med æblesalsa, broccoli. Fiskefrikadelle med remoulade. Lun leverpostej med ristede champignon, bacon.
Torsdag 20/2 Røget medister med remoulade, ristede løg. Leverpostej med ristede champignon, rødbede. Æggesalat med drueagurk.
Fredag 21/2 Rullepølse med sky, syltede løg. Sennepssild med syltede rødløg. Kold ribbensteg med rødkål.
Lørdag 22/2 Skinke med æggestand, grønne asparges. Hvid hønsesalat med bacon. Kalvesteg med rabarberchutney og høvlet peberrod.
Søndag 23/2 Dyrlægens natmad med sky, syltede løg. Stegt grisekam med rødkål. Blomkålsgratin.
Mandag 24/2 Hamburgerryg med italiensksalat, syltede peberfrugt. Stegt sild med styltede løg. Stegt kylling med karrymayonnaise, syltede peberfrugt.
Uge 9
Tirsdag 25/2: Sønderjysk spegepølse med sky, syltede løg. Creme fraichesild med syltede rødløg. Stegt kylling med agurkemix, mandarin.
Onsdag 26/2: Sprængt oksebryst med peberrodssalat, syltede peberfrugt. Torskerognssalat med cornichon. Champignonpate med agurkemix.
Torsdag 27/2: Skinke med æggestand, grønne asparges. Kalkunfrikadelle med agurkesalat, asie. Æg med mayonnaise.
Fredag 28/2: Røget medister med remoulade, ristede løg. Skinkesalat med drueagurk. Stegt kyllingelår med agurkesalat.
Lørdag 1/3: Rullepølse med sky, syltede løg. Æg med sildesalat. Stegt grisekam med rødkål.
Søndag 2/3: Hamburgerryg med italiensksalat, dampede gulerødder. Stegt fiskefilet med remoulade. Kalvesteg med tyttebærskum, broccoli.
Mandag 3/3: Jagt pølse med peberrodssalat, drueagurk. Leverpostej med ristede champignon, rødbede. Æg med mayonnaise.
Uge 10
Tirsdag 4/3: Hammelspegepølse med remoulade, ristede løg. Makrel i tomat med mayonnaise. Stegt kylling med tomatrelish, broccoli.
Onsdag 5/3: Kalkunbryst med pestocreme, syltede peberfrugt. Æggesalat med drueagurk. Lun leverpostej med ristede champignon, bacon.
Torsdag 6/3: Rullepølse med sky, syltede løg. Marinerede sild med syltede rødløg. Æg med mayonnaise.
Fredag 7/3: Skinke med æggestand, grønne asparges. Hønsesalat med bacon. Æbleflæsk.
Lørdag 8/3: Dyrlægens natmad med sky, syltede løg. Æg med karrymayonnaise. Stegt grisekam med rødkål, asie.
Søndag 9/3: Hamburgerryg med italiensksalat, kogte gulerødder. Tunmousse med dressing. Kalvesteg med hummus, soltørret tomat.
Mandag 10/3: Røget medister med mayonnaise, syltede rødløg. Æblesild med kapers. Frikadelle med agurkesalat, mandarin.
Uge 11
Tirsdag 11/3: Skinke med æggestand, grønne asparges. Leverpostej med ristede champignon, bacon. Æg med karrysalat.
Onsdag 12/3: Røget medister med remoulade, ristede løg. Tomatsild med kapers. Biksemad.
Torsdag 13/3: Sønderjysk spegepølse med pickles. Æg med mayonnaise. Stegt kylling med karrymayonnaise, syltede peberfrugt.
Fredag 14/3: Kalkunbryst med tomatcreme, syltede peberfrugt. Fiskesalat med kapers. Frikadelle med mandarin, drueagurk.
Lørdag 15/3: Rullepølse med sky, syltede løg. Æg med rejer, mayonnaise. Kalvesteg med tyttebærskum, broccoli.
Søndag16/3: Hamburgerryg med italiensksalat, syltede peberfrugt. Jagtpølse med peberrodssalat. Tarteletter med hønsestuvning.
Mandag 17/3: Wienersalat med cornichon. Torskerogn med remoulade. Pastaret med champignon, bacon.