Skip til hoved indholdet Kontakt Kontakt

Pålægsanretninger uge 8 til uge 11 2025

Uge 8

Tirsdag 18/2 Kalkunbryst med agurkerelish. Æg med mayonnaise. Rullesteg-sveske, rødkål, asie.

Onsdag 19/2 Oksespegepølse med æblesalsa, broccoli. Fiskefrikadelle med remoulade. Lun leverpostej med ristede champignon, bacon.

Torsdag 20/2 Røget medister med remoulade, ristede løg. Leverpostej med ristede champignon, rødbede. Æggesalat med drueagurk.

Fredag 21/2 Rullepølse med sky, syltede løg. Sennepssild med syltede rødløg. Kold ribbensteg med rødkål.

Lørdag 22/2 Skinke med æggestand, grønne asparges. Hvid hønsesalat med bacon. Kalvesteg med rabarberchutney og høvlet peberrod.

Søndag 23/2 Dyrlægens natmad med sky, syltede løg. Stegt grisekam med rødkål. Blomkålsgratin.

Mandag 24/2 Hamburgerryg med italiensksalat, syltede peberfrugt. Stegt sild med styltede løg. Stegt kylling med karrymayonnaise, syltede peberfrugt.

Uge 9

Tirsdag 25/2: Sønderjysk spegepølse med sky, syltede løg. Creme fraichesild med syltede rødløg. Stegt kylling med agurkemix, mandarin.

Onsdag 26/2: Sprængt oksebryst med peberrodssalat, syltede peberfrugt. Torskerognssalat med cornichon. Champignonpate med agurkemix.

Torsdag 27/2: Skinke med æggestand, grønne asparges. Kalkunfrikadelle med agurkesalat, asie. Æg med mayonnaise.

Fredag 28/2: Røget medister med remoulade, ristede løg. Skinkesalat med drueagurk. Stegt kyllingelår med agurkesalat.

Lørdag 1/3: Rullepølse med sky, syltede løg. Æg med sildesalat. Stegt grisekam med rødkål.

Søndag 2/3: Hamburgerryg med italiensksalat, dampede gulerødder. Stegt fiskefilet med remoulade. Kalvesteg med tyttebærskum, broccoli.

Mandag 3/3: Jagt pølse med peberrodssalat, drueagurk. Leverpostej med ristede champignon, rødbede. Æg med mayonnaise.

Uge 10

Tirsdag 4/3: Hammelspegepølse med remoulade, ristede løg. Makrel i tomat med mayonnaise. Stegt kylling med tomatrelish, broccoli.

Onsdag 5/3: Kalkunbryst med pestocreme, syltede peberfrugt. Æggesalat med drueagurk. Lun leverpostej med ristede champignon, bacon.

Torsdag 6/3: Rullepølse med sky, syltede løg. Marinerede sild med syltede rødløg. Æg med mayonnaise.

Fredag 7/3: Skinke med æggestand, grønne asparges. Hønsesalat med bacon. Æbleflæsk.

Lørdag 8/3: Dyrlægens natmad med sky, syltede løg. Æg med karrymayonnaise. Stegt grisekam med rødkål, asie.

Søndag 9/3: Hamburgerryg med italiensksalat, kogte gulerødder. Tunmousse med dressing. Kalvesteg med hummus, soltørret tomat.

Mandag 10/3: Røget medister med mayonnaise, syltede rødløg. Æblesild med kapers. Frikadelle med agurkesalat, mandarin.

Uge 11

Tirsdag 11/3: Skinke med æggestand, grønne asparges. Leverpostej med ristede champignon, bacon. Æg med karrysalat.

Onsdag 12/3: Røget medister med remoulade, ristede løg. Tomatsild med kapers. Biksemad.

Torsdag 13/3: Sønderjysk spegepølse med pickles. Æg med mayonnaise. Stegt kylling med karrymayonnaise, syltede peberfrugt.

Fredag 14/3: Kalkunbryst med tomatcreme, syltede peberfrugt. Fiskesalat med kapers. Frikadelle med mandarin, drueagurk.

Lørdag 15/3: Rullepølse med sky, syltede løg. Æg med rejer, mayonnaise. Kalvesteg med tyttebærskum, broccoli.

Søndag16/3: Hamburgerryg med italiensksalat, syltede peberfrugt. Jagtpølse med peberrodssalat. Tarteletter med hønsestuvning.

Mandag 17/3: Wienersalat med cornichon. Torskerogn med remoulade. Pastaret med champignon, bacon.

Hold dig opdateret og giv os feedback

Tilmeld nyhedsbrev Giv os feedback

Lolland Kommune
Torvet 3
4930 Maribo

CVR-nr. 29188572

Telefon: 54 67 67 67
lolland@lolland.dk

Telefontider

Mandag - onsdag08:00 - 15:00
Torsdag08:00 - 17:00
Fredag08:00 - 13:00

Nyttige links