Skip til hoved indholdet

Kulturkonference om den lollandske kulturidentitet

Vi afholder den årlige kulturkonference for lokale kulturaktører og foreninger lørdag den 9. november i Højrebyhallen.

Temaet for årets Kulturkonference er "Den lollandske kulturidentitet – hvad er det?".

På konferencen er der oplæg af kunstredaktør, forfatter og kurator Maria Kjær Themsen og direktør ved Kulturens Analyseinstitut, Esben Danielsen. De deltager også i den efterfølgende paneldebat sammen med formand og næstformand for Fritids-, Kultur- og Folkesundhedsudvalget Martin Boesen og Merete Meyer, direktør ved Museum Lolland-Falster Ulla Schaltz, og næstformand for  Lolland Operafestival Katrine Hartmann.

Eftermiddagen byder på kortere oplæg fra kulturpersoner, der har haft deres afsæt på  Lolland. Heriblandt kunstneren Emil Krog, børnebibliotekar, forfatter Sofie Boysen og producent på Det Kongelige Teater Mette Bisgaard.

Moderator på dagen er journalist, redaktør og kulturskribent Oliver Stilling.

Tid og sted

Konferencen bliver afholdt lørdag den 9. november 2024 i Højrebyhallen, Bøgevej 2, 4920 Søllested. Dørene åbner kl. 9:00, og programmet varer til kl. 16:00.

Der vil på dagen blive serveret en let morgenforplejning, frokost og kaffe.

Tilmelding

Tilmelding skal ske senest den 31. oktober 2024 ved at sende en mail til kultur- og fritidskonsulent Kirsten Wraa-Jensen på mail kiawr@lolland.dk. Tilmeldingen er personlig, og det er ikke muligt at tilmelde andre end sig selv.

OBS: Der er max plads til 100 deltagere, og pladserne vil blive fordelt efter først-til-mølle. Når du har sendt en mail om tilmelding, får du en bekræftelse på mail om, at vi har modtaget den. Hvis du derefter ikke hører mere fra os, betyder det, at du er tilmeldt.  

Hold dig opdateret og giv os feedback

Tilmeld nyhedsbrev Giv os feedback

Lolland Kommune
Torvet 3
4930 Maribo

CVR-nr. 29188572

Telefon: 54 67 67 67
lolland@lolland.dk

Telefontider

Mandag - onsdag8:00 - 15:00
Torsdag8:00 - 17:00
Fredag8:00 - 13:00


Nyttige links