Skip til hoved indholdet

Stammecafé

Stammer du, eller er du pårørende til en der stammer? Så kom med, når vi afholder stammecafé for alle interesserede over 15 år.

PPR Lolland og Guldborgsund holder en stammecafé torsdag den 14. november kl.18:30-20:30 i Det Gule Pakhus, Jernbanegade 5, Maribo.

Hvad kan du forvente?

Stammecaféen er for alle over 15 år, der enten selv stammer, er pårørende til en, der stammer, eller som kunne tænke sig at vide mere om stammen.

På stammecaféen vil der være korte oplæg om stammen, blandt andet et oplæg af en ung med stammen, og der bliver mulighed for at snakke med andre ved bordene og få en kop kaffe eller te.

Tilmelding

Det er gratis at deltage i stammecaféen, men af praktiske årsager skal du skal tilmelde dig senest den 1. november via formularen herunder.

OBS: Tilmeldingen er først gået igennem, når du lander på en kvitteringsside.

Alle felter markeret med '*' er påkrævet

For- og efternavn Feltet er påkrævet Din mail benyttes kun, hvis mødet aflyses eller flyttes til anden lokation. Det skal være en gyldig email som følger mønsteret xxx@domæne.dk Hvor mange vil du tilmelde? Feltet er påkrævet
Indtast tallene, nul fire otte fem fire , i feltet nedenfor.
Skriv de tegn, du ser i billedet. Du bedes venligst indtaste de rigtige tal fra billedet

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål om stammecaféen, er du velkommen til at kontakte tale-hørekonsulent Trine Hansen på telefon 29 16 21 97.

Hold dig opdateret og giv os feedback

Tilmeld nyhedsbrev Giv os feedback

Lolland Kommune
Torvet 3
4930 Maribo

CVR-nr. 29188572

Telefon: 54 67 67 67
lolland@lolland.dk

Telefontider

Mandag - onsdag8:00 - 15:00
Torsdag8:00 - 17:00
Fredag8:00 - 13:00

Nyttige links