Skip til hoved indholdet
    Hjem Om kommunen Presse og kommunikation Nyheder Vil du lave årets Integrationspris?

Vil du lave årets Integrationspris?

Lolland Integrationsråd søger en lokal kunstner til at lave Integrationsprisen for 2024.

Lolland Integrationsråd har siden 2016 uddelt en årlig integrationspris, der består af et kunstværk. Prisen gives til en virksomhed, forening/organisation eller til en enkeltperson, der har gjort noget særligt for integrationen af borgere med anden etnisk baggrund i Lolland Kommune.

Gennem årene har forskellige lokale kunstnere skabt integrationsprisen, og igen i år søger Integrationsrådet en kunstner, der har lyst til at stå for værket.

Krav til værket

Integrationsprisen kan være et maleri, grafik, keramik, glaskunst eller noget helt andet. Der er kun få krav til værket. Det må maks. koste 5.000 kr., og det skal være muligt at påsætte en plakette, så værket kan identificeres som Lolland Kommunes Integrationspris for 2024.

Indsend informationer om dit værk

Integrationsrådet skal have tilsendt et foto, en beskrivelse af værket samt en begrundelse for, hvorfor værket egner sig som integrationspris senest søndag den 4. august 2024. Foto, beskrivelse og begrundelse sendes på mail til integrationsradet@lolland.dk.

Integrationsrådet vælger årets værk den 15. august 2024. Alle kunstnere vil herefter få besked om rådets afgørelse. Integrationsprisen bliver uddelt i løbet af oktober måned.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Integrationsrådets sekretariat, chefkonsulent Henrik B. Frederickson på telefon 24 92 77 91.

Seneste nyheder

Hold dig opdateret og giv os feedback

Tilmeld nyhedsbrev Giv os feedback

Lolland Kommune
Torvet 3
4930 Maribo

Telefon: 54 67 67 67
lolland@lolland.dk

Telefontider

Mandag - onsdag8:00 - 15:00
Torsdag8:00 - 17:00
Fredag8:00 - 13:00


Nyttige links